Pozvánka do Poháru Federace 2015

12.01.2015 06:34

 

8.1.2015

Vážení kolegové,                                                                                                                         

 

v souvislosti s plány Akademie českého veteránismu uspořádat další ročník „Poháru Federace“ jako seriál akcí, reprezentujících to nejlepší z činnosti klubů, si Vás dovolujeme informovat o tomto projektu a zároveň požádat o Vaši součinnost.

V rámci prvního ročníku Vás jako jednotlivá sdružení a kluby žádáme, abyste podle Vašeho uvážení nominovali své nejlepší akce v rozsahu jedné až tří.

Registraci akcí prosím provádějte prostřednictvím stránek www.fkhv.net. V sekci AKCE najdete přihlašovací formulář, který zašlete dle instrukcí  ZDE .

 

 

 

Pohár Federace:

-          Reprezentuje to nejlepší z činnosti jednotlivých sdružení a jejich klubů

-          Umožní jistou úroveň srovnání a soutěživosti z různých hledisek a kategorií a dovolí na tomto základě vyhodnotit celou sezonu

-          Nabídne nejlepší akce médiím, zájmové i divácké veřejnosti

-          Ve svém důsledku posílí vnímání veteránismu  především jako pozitivního kulturního, ale i sociálního a ekonomického fenoménu, který si zaslouží společenskou podporu

Abychom mohli Vaše návrhy zpracovat, prosíme Vás o zaslání návrhů nejpozději do  pondělí 16. ledna 2015.

Vyhlášení nultého ročníku Poháru Federace proběhne na 1. Plesu Akademie českého veteránismu, který se bude konat v pátek 23. 1. 2015 od 19:00 v Top Hotelu Praha, Blažimská 1781/4, Praha 4, za přítomnosti zástupců jednotlivých sdružení  FKHV, motoristických novinářů a dalších pozvaných hostů.

Děkujeme za Vaši spolupráci a těšíme se na shledanou na našich společných akcích.                                   

 

Ing. Jan Täubel   Prezident FKHV ČR