Výroční členská schůze

11.12.2016 14:01

Vážené členské kluby,
Tímto bychom Vás rádi pozvali na Výroční členskou schůzi, která se uskuteční v sobotu 28. ledna 2016 od 11:00. POZOR nebude se konat tradičně v hotelu Pramen, nýbrž v TopHotelu Praha, Blažimská 1781/4, 14900 Praha. Pozvánku nalezete v ZDE.
 

Důvodem této změny jsou dvě skutečnosti. První z nich je, že hotel Pramen v posledním roce velice zdražil. I přesto, že jsme již několik let pravidelným klientem je jejich sleva tak malá, že nás to v Top Hotelu vychází výhodněji. Druhým aspektem pak je, že v pátek 27. ledna se bude v TopHotelu konat 3. ples Akademie českého veteránismu, na který Vás tímto srdečně zveme. Jde o jednu z nejvýznamnějších akcí ve společenském světě veteránismu, kde máte možnost pobavit se s veteránisty z celé republiky. Klub, který by měl zájem má navíc možnost získat od VCC ČR dvě volné vstupenky – do rezervace vstupenek na stránkách www.fkhv.cz stačí do poznámky připsat VCC ČR a svůj mateřský klub. (Budeme rádi, když své klubové rezervace provedete najednou).


Ubytování v hotelu je možné. Rezervaci provádějte prosím přes rezervační oddělení hotelu (booking@tophotel.cz, tel.: 267 284 230) pod heslem "ples veteránů“. Cena za dvojlůžkový pokoj STANDART je 1600,-, za dvojlůžkový pokoj SUPERIOR nebo EXECUTIVE 2200,-.
 

Děkujeme a budeme se na Vás těšit v lednu